Keramiska Lackskydd

Med tunnare och mer miljövänliga lacker i kombination med ökade föroreningar så behöver din bil ett extra skydd från start. 

En lackskyddad bil blir lättare att hålla ren och skyddet minimerar även ditt arbete vid underhåll. Din bil är en investering som vi hjälper dig att bevara nyskicket på.

Naturligtvis kan våra skydd läggas på både nya och äldre bilar. 
Se rekommendationer för polering.

Vi hjälper dig gärna att välja rätt behandling till din bil!  

Gtechniq Crystal Serum Light

CSL är det mest sålda skyddskonceptet och lämnar upp till 5års garanti. CSL är en Keramisk behandling.

CSL uppfyller alla krav som man kan ställa på ett lackskydd. Det är mycket slitstarkt med 9H (Mohs hardness scale) och tål kemikalier bra. (pH2-pH12). 

CSL garanterar en mycket hög glans och extremt hal yta. Det är ett flexibelt skydd och tåligt mot stora väderskillnader, från -40 upp till +250c.

Prisbild fabriksny bil:
(Audi A3/Porsche Boxster) 6500:- 

(BMW 5series/ MB E-klass) 7500:-

(Range Rover/ Tesla MX) 8500:-

Gtechniq Crystal Serum Ultra

CSU är det bästa skyddskonceptet som marknaden har erbjuda med
upp till 9 års garanti. CSU är en Keramisk behandling.

CSU bygger på en två-lagers funktion genom en avancerad molekylstruktur på nanonivå, det erbjuder ett skydd på 10H (Mohs hardness scale) vilket inget annat skydd gör. 

 Basskiktet grundar med ett mjukare lager på 7H som sedan samarbetar med ett topplager som lämnar maximal styrka på 10H, vilket ger din bil det bästa skyddet den kan få.

 Omfattande laboratorietester visar att tjockleken på skyddet, glansen och den hårda strukturen levererar ett i särklass unikt skydd mot slitage och yttre påverkan. 

CSU likt CSL är ett flexibelt skydd och tåligt mot stora väderskillnader, från -40 upp till +250c samt tål kemikalier mycket bra (pH2-pH13).

Prisbild fabriksny bil:
(Audi A3/Porsche Boxster) 8500:- 

(BMW 5series/ MB E-klass) 9500:-

(Range Rover/ Tesla MX) 10500:-


Vård av behandlad bil

Första veckan; under första 14 dagar efter att skyddet har lagts ska lacken inte utsättas för kemikalier. Vid ett akut behov som fågelspillning eller annat, så kan bilen spolas av med rent vatten. Efter denna vecka kan bilen tvättas som vanligt.

Handtvätt; vi rekommenderar alltid en försiktig handtvätt med en ny svamp vid varje tillfälle, inga borstar i någon form. Använd vid behov gärna avfettning för att bli av med smutsen före handtvätt. Vid minsta tveksamhet så kontakta oss så hjälper vi dig gärna och instruerar. 

Omlackering; om bilen råkar ut för kaross skada så ska försäkringsbolaget informeras om att bilen är behandlad av oss och att de utsatta delarna behöver behandlas på nytt efter omlackering. Efter 2 månader ska skydd läggas på delar med ny lack.