Lackbehandlingar

Det finns självklart olika kriterier till varför man väljer att lackbehandla sin bil, men grunden för dom flesta är ändå att skydda lacken.  
Med tunnare och mer miljövänligare lacker i kombination med ökade föroreningar så behöver din bil ett extra skydd från start. Din bil är en investering som vi hjälper dig att bevara nyskicket på.

Naturligtvis kan våra skydd kan läggas på både nya och äldre bilar. 
Vi hjälper dig att välja rätt behandling till din bil! 

 
Crystal Serum Ultra
Vår största Keramiska lackbehandling är helt unik i sitt slag. Den kommer från världsledande Gtechniq som har arbetat med att ta fram skydd till fordon, båtar och flygplan i många år.

Skyddet bygger på en två-lagers funktion genom en avancerad molekylstruktur på nanonivå. Basskiktet grundar med ett mjukare lager på 7H som sedan samarbetar med ett topplager som lämnar maximal styrka på 10H, vilket ger din bil det bästa skyddet den kan få.  Omfattande laboratorietester visar att tjockleken på skyddet, glansen och den hårda strukturen levererar ett i särklass unikt skydd mot slitage och yttre påverkan.

Bilen blir lättare att hålla ren och skyddet minimerar ditt arbete vid underhåll.
Vårt skyddskoncept bygger på högsta kvalitet av komponenter, därför lämnar tillverkaren en garanti på upp till 9 år för skyddet.

 

Lackskydd
Många kommer till oss och vill få bilen ren och lättvättade på ett enkelt sätt.
För att möta den förfrågan så har vi kunskapen att erbjuda en behandling utefter ert speciella behov och era önskemål. Prata med oss så ger vi råd vad som kan passa just er och en prisbild utifrån just er bil.

Vård av behandlad bil

Första veckan; under första veckan efter att skyddet har lagts ska lacken inte utsättas för kemikalier. Vid ett akut behov som fågelspillning eller annat, så kan bilen spolas av med rent vatten. Efter denna vecka kan bilen tvättas som vanligt.
 
Handtvätt; vi rekommenderar alltid en försiktig handtvätt med en ny svamp vid varje tillfälle, inga borstar i någon form. Använd vid behov gärna avfettning för att bli av med smutsen före handtvätt. Vid minsta tveksamhet så kontakta oss så hjälper vi dig gärna och instruerar. Tvättråd finns även på vår facebooksida.
 
Omlackering; om bilen råkar ut för kaross skada så skall försäkringsbolaget informeras om att bilen är behandlad av oss och att de utsatta delarna behöver behandlas på nytt efter omlackering. Efter 2 månader ska skydd läggas på delar med ny lack.