Lackbehandlingar

Din bil är en investering som vi hjälper dig att bevara nyskicket på.
I samarbete med dig tar vi fram det som passar din bil och dina önskemål.
Våra skydd kan läggas på både nya och äldre bilar. 


 

Ceramic Coating 
Keramisk lackbehandling är det senaste i generationen av lackskydd, vår är en tvåkomponentsbehandling.
Base Coat grundar med en hårdhet, ökad färgintensitet, hydrofobisk yta och lång hållbarhet. Efter det läggs en Top Coat som fördjupar glansen och lägger till halka på skyddet.  Både Base Coat och Top Coat är keramiska.
 
Det unika med denna behandling är att du slipper tidskrav på återbehandling utan allt handlar om hur du själv väljer att ta hand om bilen. Vi rekommenderar att du kommer och lägger en Top coat årsvis eller vid behov där vi rengör lacken och underhåller skyddet.

Med en Keramisk behandling så har du det bästa skyddet under en mycket lång tid framöver.

 
Lackskydd
Många kommer till oss och vill få bilen ren och lätttvättade på ett enkelt sätt.
För att möta den förfrågan så erbjuder vi vaxning med hållbarhet på ca 6 månader eller ett lättare Keramiskt lackskydd med en hållbarhet på minst 12 månader.

 

Vård av behandlad bil

Första veckan; under första veckan efter att skyddet har lagts ska lacken inte utsättas för kemikalier. Vid ett akut behov som fågelspillning eller annat, så kan bilen spolas av med rent vatten. Efter denna vecka kan bilen tvättas som vanligt.
 
Handtvätt; vi rekommenderar alltid en försiktig handtvätt med en ny svamp vid varje tillfälle, inga borstar i någon form. Använd vid behov gärna avfettning för att bli av med smutsen före handtvätt. Vid minsta tveksamhet så kontakta oss så hjälper vi dig gärna och instruerar.
 
Omlackering; om bilen råkar ut för kaross skada så skall försäkringsbolaget informeras om att bilen är behandlad av oss och att de utsatta delarna behöver behandlas på nytt efter omlackering. Efter 2 månader ska skydd läggas på delar med ny lack.